Kalender

torsdag den 15. november 2007

Slides fra ERFA-mødet 24. oktober

Så er mine slides fra erfa-mødet d. 24. oktober på Vester Skerninge kro endelig blevet lagt til download.

Det viser sig, at man tilsyneladende ikke kan lave links til DAPUG's fil-sektion, uden at det samtidig betyder at brugerne tvinges til at lave log-in hvis man vil kunne se bilagene, hvilket er lidt bøvlet i praksis. Derfor skulle jeg først finde ud af hvor jeg så ville gøre af mine slides.

Mine indtryk fra CodeGear konferencen i Frankfurt - EuroDevCon 2007 - kan ses her

Oplægget til beskrivelsen af Test Driven Development kan ses i her. Dette emne vil blive hovedtema for næste erfamøde d. 16. januar 2008

Og endelig var der nogle af mine notater fra den 5. Internationale Firebird Konference i Hamborg. Venligst bær over med stave- og trykfejl - notaterne er lavet "on the fly" under indlæggene

Ingen kommentarer: