Kalender

onsdag den 4. februar 2015

DAPUG erfamøde og generalforsamling 19. marts kl. 10:00 hos GEUS

Vi holder erfamøde efterfulgt af ordinær generalforsamling torsdag d. 19. marts kl. 10 - 16 hos GEUS (De nationale geologiske undersøgelser for Danmark og Grønland), Øster Voldgade 10, 1350 København K.

Der er parkering langs kantstenen mod betaling på Øster Voldgade. GEUS ligger nogenlunde midt imellem Østerport station og Nørreport station. Detaljerede rejseoplysninger findes på http://www.geus.dk via menupunkterne "Om GEUS" - "Adresseoplysninger" allerøverst i billedet.

Deltagelse er gratis for medlemmer af DAPUG.
Selv om du - eller dit firma – ikke er medlem af DAPUG, er du velkommen til at deltage, du opkræves blot betaling på 150 kr.

Tilmelding er afsluttet
VIGTIGT: Husk tilmelding senest mandag d. 16. marts kl. 8:00.
Du skal tilmelde dig mødet, uanset om du er medlem af DAPUG eller ej.


Der trækkes lod blandt alle mødedeltagerne om en valgfri version data access komponenter (Professional Edition) til Delphi / C++-Builder fra Devart.

Hvis du er tilmeldt, men bliver forhindret, så lav senest mandag d. 16. marts kl. 8:00 endnu en tilmelding, hvor du skriver i "bemærkninger" feltet, at du alligevel ikke deltager. Efter dette tidspunkt bedes du kontakte Thomas Vedel på tlf. 4019 1189 såfremt du bliver forhindret i at deltage.

Alle tilmeldte modtager en deltagerkvittering pr. email senest kl. 9:00 dagen før mødet.
Hvis du ikke har modtaget kvittering for tilmeldingen senest kl. 9:00 dagen før mødet, så kontakt hurtigst muligt Thomas Vedel på tlf. 4019 1189.


Program

Bemærk: Alle tidspunkter er omtrentlige.
Ændringer i programmet kan forekomme uden varsel.

09:45 - 10:00
Registrering i receptionen ved hovedindgangen

Palle M. Jensen fra GEUS er vores kontaktperson på stedet.

10:00 – 10:10
Kaffe og opstilling af medbragte computere

Tag for en sikkerheds skyld en strømforlænger- / fordelerledning med til din computer.

10:10 - 12:00
De rigtige database-værktøjer gør forskellen (Andrew Mumford, Embarcadero)

Embarcadero har en række prisbelønnede værktøjer til vedligeholdelse og optimering af SQL-baserede databaser. Vi får en præsentation af hvordan de virker, og hvilke opgaver de kan hjælpe med at løse.

12:00 - 13:00
Frokost


13:00 - 13:30
Generel ERFA

Kom og spørg - og giv indspark - om hvad som helst vedrørende softwareudvikling; alle emner er velkomne. Hvis du har lyst, kan du sende en mail til vores mailliste med emner du kunne tænke dig behandlet.

13:30 - 14:30
Embedded udvikling - nu med Object Pascal (Glenn Dufke, GlennKonnekt)

I takt med flere og flere enheder bliver forbundet til internettet og behovet for kommunikation på tværs af platforme vokser, bliver embedded udvikling tit forbundet med enten Java eller C/C++.
Med de nyeste compiler og framework teknologier fra Embarcadero og Lazarus / Free Pascal er det muligt at udvikle avancerede løsninger med Object Pascal til stort set samtlige processorer, platforme og arkitekturer. - Det er kun fantasien der sætter grænser.

14:30 - 15:15
Cached Updates med FireDAC (Jens Fudge, Archersoft)

Med FireDAC database framework kan man lave nogle ret smarte indstillinger der giver brugeren mulighed for at lave savepoints (nærmest at betragte som nestede transaktioner) som man kan rulle tilbage til, gennemse og rette alle ændringer for til sidst at enten committe til databasen eller annullere sine ændringer.

15:15 - 16:00
Devart UniDAC og IBDAC (Thomas Vedel, Thomas Vedel Consult)

Devart har specialiseret sig i at lave højtydende databasekomponenter til bl.a. Delphi, Free Pascal og C++-Builder, som er nemme at anvende, og understøtter stort set alt, hvad der findes af databaseplatforme. Thomas giver en introduktion til IBDAC, der er målrettet InterBase / Firebird, og UniDAC, der er "universelt anvendelig" på tværs af mange forskellige databaser.

16:00 - 16:30
Ordinær generalforsamling ifølge vedtægterne

Ingen kommentarer: