Kalender

søndag den 11. maj 2014

Erfamøde tirsdag d. 10. juni hos Exotech i Fredericia

DAPUG holder hands-on erfamøde tirsdag d. 10. juni kl. 10 - 16 hos

Exotech ApS
Vesterballevej 5
7000 Fredericia


Alle er velkomne, uanset om man er medlem af DAPUG eller ej, men tilmelding er under alle omstændigheder nødvendig på dette link af hensyn til bespisning, som omfatter formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe.

Tilmelding skal ske senest fredag d. 6. juni kl. 12.

Deltagelse er gratis for medlemmer af DAPUG. Ikke-medlemmer opkræves deltagergebyr på kr. 150,-. Du er medlem af DAPUG, hvis blot din virksomhed har tegnet medlemsskab.

Vi laver denne gang mødet som et hands-on erfa- og temamøde, hvor der vil være færre indlæg, men til gengæld bedre mulighed for at komme i dybden, og god mulighed for at afprøve ting i praksis.

Det vil derfor være formålstjenligt, hvis du medbringer en bærbar PC (med Delphi installeret) til mødet, men husk forlængerkabel til strøm og netværk, hvis du er afhængig heraf. Du er naturligvis også velkommen til at lade PC'en blive derhjemme, hvis du foretrækker det.

TEMA:
Udvikling af databaseløsninger på både stationære og mobile platforme.
Vi laver en DataSnap server på Windows og klienter til både Windows og mobile platforme.

Agenda (ændringer kan forekomme):
09:45 - 10:00 Ankomst og opstilling af medbragt PC.
Kaffe

10:00 - 12:00 DataSnap-udvikling (Jens Fudge, ArcherSoft og Thomas Vedel, Thomas Vedel Consult)
Thomas Vedel arbejder videre med den server og klient han viste på sidste erfamøde, og Jens Fudge viser sit bud på en Android-klient.

12:00 - 13:00 Frokost

13:00 - 16:00 Hands on og generel erfa
Vi arbejder i fællesskab videre og laver en mere komplet løsning. Der vil være god lejlighed til at diskutere hvad vi hver især har af erfaringer. Alle spørgsmål og gode eller dårlige erfaringer er meget velkomne her.

Ud over DataSnap, tager vi gerne en snak om alt muligt andet vedr. Delphi og/eller databaseudvikling, du synes du gerne vil have diskuteret med de øvrige deltagere.

16:00 Tak for i dag

Ingen kommentarer: