Kalender

fredag den 15. februar 2013

Erfamøde hos Exotech onsdag d 6. marts

Vi afholder erfamøde med efterfølgende generalforsamling onsdag d. 6. marts kl. 10 - 16 hos

Exotech Aps
Vesterballevej 5
7000 Fredericia

Tilmelding senest mandag d. 4. marts kl. 12, og der fremsendes senere samme dag bekræftelse på tilmeldingen. Tilmeldingsfristen er overskredet, og tilmelding er ikke længere mulig.

Deltagelse er gratis for medlemmer af DAPUG. Ikke-medlemmer er også velkomne, men opkræves deltagergebyr på kr. 150,- Alle skal huske tilmelding af hensyn til bespisning, som omfatter formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe.

Du er velkommen til at medbringe bærbar PC til mødet, men husk forlængerkabel til strøm og netværk, hvis du er afhængig heraf.

Agenda (ændringer kan forekomme):

09:45 - 10:00: Ankomst og opstilling af medbragt PC.

Kaffe

10:00 - 11:30: Shell Extensions (Jens Borrisholt)
Shell Extensions er programmer som udvider funktionaliteten af filsystemet i Windows, så man ”kan noget” når man eksempelvis højreklikker på et filnavn. Kom og se et eksempel på hvordan de kan laves.

11:30 - 12:00: Tjek af ip-forbindelser over internettet (Lars Nebel)
Hvordan tjekker man at det program man laver kan ”se” de servere som det har brug for at snakke med, og kan oprette forbindelse til dem?

12:00 - 13:30: Frokost og generel erfa
Vi kunne eksempelvis diskutere anvendelsen af hjælpeværktøjer, både til Delphi og i anden sammenhæng. Tænk over hvilke værktøjer du bruger, og kom og bliv inspieret af diskussionen med de andre mødedeltagere.

13:30 - 14:15: Brugerstyret design af spørgeskema (Jens Fudge)
Se et bud på en løsning, hvor brugerne selv kan lave skræddersyede spørgeskemaer

14:15 - 15:00: Programstyret håndtering af databasescripts (Sean Dollard)
Databaser er rigtig gode til at gemme data, men hvordan laver man programstyret arkivering og kopiering ved brug af Delphi og SQL?

15:00 - 16:00: Praktiske erfaringer med LiveBindings, FireMonkey og DataSnap (Thomas Vedel )
Thomas Vedel deler ud af sine erfaringer med et system som anvender FireMonkey som brugerflade til præsentation af data der ligger i en SQL-database, og tilgås via DataSnap

16:00 - 16:20: Generalforsamling
Dagsorden ifølge vedtægterne

Ingen kommentarer: