Kalender

Hvad er DAPUG


DAPUG er en "non-profit"-forening, hvor hele kontingentet benyttes til aktiviteter for medlemmerne. DAPUG arrangerer møder, workshops, ture og konferencer
Møder afholdes 2-3 gange om året. Det er typisk heldagsmøder.

Workshops afholdes efter medlemmernes ønsker med udgangspunkt i et bestemt produkt eller en speciel problemstilling. Undervisningsformen er fremlæggelse, gruppearbejde og diskussion.
Workshops arrangeres ca. 2 gange årligt og er typisk af to dages varighed, med en enkelt overnatning.

Udover det faglige benyttes workshops ligeledes til at styrke det sociale samvær i gruppen, da vi her har mulighed for at være sammen under andre former i gennem længere tid. DAPUG bestræber sig på at afholde workshops, når nye produkter foreligger. Således var vi den første brugergruppe i verden, der afholdt et 3-dages Delphi seminar.

DAPUG kan på medlemmernes initiativ arrangere ture til de internationale brugerkonferencer, således at vi danskere bor på samme hotel og får mulighed for at opleve en del andet end blot selve konferencen.

DAPUG blev startet som Paradox Erfagruppen i 1989 af en lille flok entusiastiske udviklere, der trængte til et forum til udveksling af erfaringer med Borlands produktsortiment, herunder især PARADOX. Dette var i de gode gamle dage, hvor version 2.0 herskede og 3.0 var noget, man gik og glædede sig til.
Siden da er det gået stærkt. Nu er det Delphi og tilknyttede produkter det drejer sig om.

DAPUG driver også en listserver der er åben for alle. Her kan man hurtigt få svar på spørgsmål og problemer der opstår når man arbejder med Delphi

Meld dig ind i DAPUG, det koster kun kr. 800,- om året at være medlem. Medlemskabet dækker hele din virksomhed, men kun én kontaktperson. Møder er herefter gratis og Workshop-deltagelse sker til reduceret pris..